Μία ακόμα διάκριση για τον Κοκκινάκη!

Από acpaok.gr: MVP της 5ης αγωνιστικής ο λίμπερο του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Μία ακόμα διάκριση για τον Κοκκινάκη!

Ένα ακόμα βραβείο θα προσθέσει στη συλλογή του ο Μενέλεος Κοκκινάκης, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League.

Πιο συγκεκριμένα:

"Ο διεθνής ακραίος του Π.A.O.K. Μενέλαος Κοκκινάκης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Π.Α.Ο.Κ. επί του Πηγάσου Πολίχνης στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 σετ.

Σημείωσε 16 πόντους με 14/18 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας το εντυπωσιακό 78%. Στην υποδοχή είχε 7 προσπάθειες με ποσοστό 57% και 57% άριστες και 2 λάθη. Από το σερβίς πήρε 2 άσσους, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα.

Είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και η δεύτερη με τον Π.Α.Ο.Κ. Οι τρεις πρώτες ήταν με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012-13 (15η αγωνιστική), τη σεζόν 2015-16 (21η αγωνιστική) και στην ημιτελική φάση της σεζόν 2019-20. Με τον ΠΑΟΚ διακρίθηκε και τη 13η αγωνιστική της σεζόν 2021-22.

Είναι η 62η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του ΠΑΟΚ από την καθιέρωση του θεσμού το 1998 και η πρώτη εντός της σεζόν 2023-24.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης είναι γεννημένος 21/01/1993 και έχει ύψος 1.93.

Η ανακοίνωση της διάκρισης του Μενέλαος Κοκκινάκης έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Γιόσκο Μιλενκόφσκι:

«Είμαι χαρούμενος για τη πρώτη μας φετινή νίκη. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε ρυθμό. Είμαστε λίγες ημέρες 14 αθλητές στο συνολο και εγώ επιστρέφω στη θέση του λίμπερο. Ευχαριστώ πολύ όσους με ανέδειξαν MVP. Ήταν ένα ωραίο τριβδόμαδο για εμένα γιατί θυμήθηκα τα χρόνια μου ως ακραίος. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και εμείς σιγά σιγά την πορεία μας προς τους στόχους μας».

Για το διάστημα που αγωνίστηκε ξανά ως ακραίος: «Το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Επιστροφή όμως ξανά στη θέση του λίμπερο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αφιερώνω το βραβείο στον ΠΑΟΚ και στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμη...