Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις της Χρύσας Χατζέλλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΓΣ Περιστερίου με 13-8, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου

Χρύσα Χατζέλλη:

«Μπήκαμε δυνατά, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες που πήραμε αυτήν την νίκη, την χρειαζόμασταν βαθμολογικά. Πετύχαμε τον στόχο μας προς το παρών από τον πρώτο γύρο, δηλαδή, να είμαστε στην οκτάδα μέσα όπως είχαμε θέσει από την αρχή. Πιστεύω ότι στον επόμενο γύρο μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερες νίκες και να ανεβούμε και άλλο βαθμολογικά. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, έτσι κιόλας πήραμε την διαφορά μας από την αρχή του ματς, ήταν πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα και δεν έκαναν λάθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε δώσει από την αρχή. Τώρα δυστυχώς θα έχουμε μια μεγάλη διακοπή, τριών μηνών, το οποίο δεν είναι καθόλου καλό αυτό για εμάς. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες μέσα σε αυτό το τρίμηνο για να μην χάσουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε δυνατές για τον επόμενο γύρο.

Στον πρώτο γύρο αυτό που κρατάω είναι ότι στην αρχή κάναμε κάποιες αναπάντεχες ήττες που θεωρώ ότι η ομάδα δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα της. Γι' αυτό και πιστεύω ότι τώρα θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικές στον δεύτερο γύρο».

Διαβάστε ακόμη...