Ώρα Ευρώπης! Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 21:30, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Ευρώπης! Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θέλοντας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «8» του θεσμού.

Απέναντί του, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση στο κροατικό πρωτάθλημα. Την φετινή περίοδο έχει ξεκινήσει με οκτώ νίκες στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η Ευρώπη είναι μια... αχτίδα φωτός στη μέχρι τώρα φετινή μας πορεία και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως κάναμε στους 2 προηγούμενους γύρους. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι μια νεανική ομάδα με φιλοδοξίες και εμείς πρέπει να παίξουμε με όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί για πρώτη φορά έχουμε το δεύτερο ματς εντός έδρας. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στους οπαδούς μας αλλά χρειάζεται υπομονή και κατανόηση απ' όλους γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω των τραυματισμών και ελπίζω ότι θα το αλλάξουμε όλο αυτό».

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
1ος αγώνας φάση των «16», CEV Women's Challenge Cup
Dom Odbojke Bojan Stranic
21:30, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...