Προβληματισμός για την άμυνα της Άιντραχτ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, και στη Γερμανία εκφράζεται προβληματισμός για την αμυντική της λειτουργία και τα γκολ που δέχεται το τελευταίο διάστημα, στα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.
Πηγή: thessports.gr
Προβληματισμός για την άμυνα της Άιντραχτ

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας «Kicker», που ωστόσο σημειώνει πως η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει την ευκαιρία να «αλλάξει το κακό mood μετά την ήττα από τη Στουτγάρδη και τα επεισόδια», με μια πιθανή νίκη κόντρα στον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρουν σχετικά:

«Η αμυντική ανισορροπία της Άιντραχτ προκαλεί ανησυχία. Την ένατη αγωνιστική δέχθηκε τρία γκολ από την Ντόρτμουντ (3-3), την ενδεκάτη ακόμα δύο στη Βρέμη (2-2), και τώρα πάλι δύο, στην ήττα από τη Στουτγάρδη με 1-2.

Πριν από το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, σε οκτώ παιχνίδια η Άιντραχτ είχε δεχθεί μόνο έξι γκολ σε οκτώ παιχνιδια. Κόντρα στη Στουτγάρδη, η ομάδα εμφανίστηκε εξαιρετική αδύναμη στο σκοράρισμα, ενώ δεν πήρε ενέργειες από τα άκρα (Μούτα, Μαξ, Ντίνα, Εμπιμπέ), ενώ τα κενά στο κέντρο έφεραν το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

«Και στα δυο γκολ έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε», είπε ο αθλητικός διεθυντής Μάρκους Κρόσε.

Επίσης, η απώλεια του ηγέτη της άμυνας, Ρόμπιν Κοχ, που έχει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα, προφανώς κοστίζει στη σταθερότητα της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...