«Συναγερμός» στη Φρανκφούρτη ενόψει του Αϊντραχτ – ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εξακολουθούν να βρίσκονται τα εκτεταμένα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Στουτγκάρδη (1-2)!
Πηγή: paok24.com
«Συναγερμός» στη Φρανκφούρτη ενόψει του Αϊντραχτ – ΠΑΟΚ!

Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για τραυματισμό περισσότερων από 200 ανθρώπων (οι 100 αστυνομικοί και άλλοι τόσοι οπαδοί), με την γερμανική ιστοσελίδα zdf.de να αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Μετά τις σοβαρές ταραχές στο γήπεδο της Φρανκφούρτης, η σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και οπαδών συνεχίζεται σε λεκτικό επίπεδο! Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να συμβιβαστείς με τις αιματηρές ταραχές στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, καθώς την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Στέφαν Μιούλερ, δήλωσε σήμερα σε μια ειδική συνέντευξη Τύπου: "Φυσικά και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον απαραίτητο επαγγελματισμό αλλά και ψυχραιμία. Το ίδιο όμως περιμένουμε και από τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα.

"Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο και πηγαίνω στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Ήμουν στο γήπεδο και το βίωσα. Έπαθα σοκ. Πολλοί άνθρωποι ήταν σοκαρισμένοι" δήλωσε από την πλευρά της η Ίνα Κοβουσίνσκι, εκπρόσωπος του κλαμπ οπαδών της Αϊντραχτ "Der 13 . Man", με την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών να... μαίνεται!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η γερμανική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, διερευνώντας μεταξύ άλλων σωματικές επιθέσεις σε αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη...