Τόμας Μουργκ: Η… τρελή διαδρομή επί Λουτσέσκου

Από paok24.com: Η «σχέση» του Ρουμάνου με τον Αυστριακό
Πηγή: paok24.com
Τόμας Μουργκ: Η… τρελή διαδρομή επί Λουτσέσκου

Ο Τόμας Μουργκ πέτυχε για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια δυο γκολ σε μια αναμέτρηση και συνέβαλλε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού.

Οι ατάκες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση ήταν χαρακτηριστικές: «Πάντα τον εκτιμούσα τον Τόμας. Στην πρώτη του σεζόν είχε 40 με 45 ματς και δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για αυτόν. Στην δεύτερη σεζόν έγινε λάθος διαχείριση από πολλές πλευρές, ενώ υπήρχε και ο τραυματισμός που τον άφησε πίσω. Στην τρίτη σεζόν, έχουμε μιλήσει αρκετά, του έχω πει ότι τον εκτιμώ πολύ ως παίκτη και μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Μου είπε ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα, έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν με εκπλήσσει η εικόνα του γιατί είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Και όταν έχει την μπάλα και όταν δεν την έχει. Είναι η δουλειά που κάνει σε κάθε προπόνηση, η συγκέντρωση και το κίνητρο που δείχνει κάθε μέρα για να βοηθάει την ομάδα. Δεν μπορώ να δεχτώ το να χαθεί η προσοχή σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ή ακόμα και πριν το ματς».

Αλήθεια, πως έχουν τα... σκαμπανεβάσματα του Μουργκ;

Σεζόν 2021-22: Ο Τόμας Μουργκ γράφει 41 συμμετοχές, εν των οποίων ου 23 ως βασικός, με απολογισμό 5 γκολ και δυο ασίστ. Στο πρωτάθλημα έγραψε 12 συμμετοχές ως βασικός από τις συνολικά 22 ενώ στην Ευρώπη ήταν βασικός μόνο στις αναμετρήσεις με τη Λινκολν. Στα πλέι οφ έπαιξε κυρίως ως βασικός, με τον ΠΑΟΚ να έχει ρίξει το βάρος στο κύπελλο και την Ευρώπη.

Σεζον 2022-23: Ο Αυστριακός έγραψε όλα κι' όλα 50 αγωνιστικά λεπτά σε δυο συμμετοχές.

Σεζόν 2023-24: Στην Ελλάδα έχει 12 συμμετοχές εκ των οποίων οι 8 ως βασικός. Στην Ευρώπη ήταν βασικός στα ματς με Ελσίνκι και Αιντραχτ και αγωνίστηκε μόνο ως αλλαγή στα προκριματικά. Μετρά 16 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...