1-7 στην Λαμία η Κ17

Από paokfc.gr: Με κεκτημένη ταχύτητα από τον τελικό του Αγρινίου, η Κ17 "καθάρισε" και την Λαμία, την οποία κέρδισε 7-1, εκτός έδρας.
Πηγή: paokfc.gr
1-7 στην Λαμία η Κ17

Άρχισε από νωρίς η ομάδα των Ορφανού και Μπίκα με τον Στύλο να σκοράρει τρις, μέχρι το 20λεπτο. Στο 10′ πήρε την ασίστ από τον Τσίτσιλα για το 0-1 και στο 14′ ο Κωστέας με ωραία ατομική ενέργεια του πάσαρε για να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Και στο 20′ πάλι με ασίστ του Τσίτσιλα, ο Στύλος έκανε το 0-3. Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια και με τέταρτο γκολ, καθώς στο 45′ ο Βασίλι σκόραρε, έπειτα από την πάσα του Ελευθεριάδη.

Παρόμοια εικόνα στην επανάληψη με τον Δικέφαλο ωστόσο, να ρίχνει λίγο τον ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 75′, μα δύο λεπτά μετά ο Θεοφίλου πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του, κλέβοντας την μπάλα και πλασάροντας ωραία στην αντίπαλη εστία. Στο 82′ ο Θεοφίλου έβγαλε και ασίστ για να κάνει το 1-6 με ωραίο τελείωμα ο Τσιφούτης, ενώ στο 87′ και πάλι ο Θεοφίλου βγήκε στην κόντρα και διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Δημόπουλος, Μόκρης, Κοσίδης (46′ Κοσμόπουλος), Ελευθεριάδης (60′ Τουρσουνίδης), Τσίτσιλας (46′ Μπέρδος), Βασίλι, Στύλος (46′ Θεοφίλου), Μύθου (46′ Τσιφούτης), Κωστέας.

Διαβάστε ακόμη...