ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ

Για την 7η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 13:45, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος, μετά την εμφατική νίκη του επί των Σειρήνων Γρεβενών με 8-0, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 5-0 των Ελπίδων Καρδίτσας, και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς σε έξι αγώνες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Action24.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάλι συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε όλα όσα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, και νομίζω με ανάλογη προσπάθεια, συγκέντρωση, και εφαρμογή των όσων δουλεύουμε, θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα το όνομα της αντιπάλου, είναι ένα όνομα το οποίο συμμετέχει πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα των ανδρών, φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των γυναικών. Από μόνο του τα δύο ονόματα των ομάδων, είναι ένα παιχνίδι το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Νομίζω από εμάς θα εξαρτηθεί η έκβαση της αναμέτρησης».

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
7η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ Ν. Μεσημβρία
13:45, ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ (Action 24)

Διαβάστε ακόμη...