Η χρονιά των έντονων συναισθημάτων

Από paok24.com:Είναι πολύ ιδιαίτερο για ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες, step by step να προχωράει και να κάνει ένα-ένα τα όνειρά του πραγματικότητα.
Πηγή: paok24.com
Η χρονιά των έντονων συναισθημάτων

Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε πολλά πέρυσι, καθώς πήρε την απόφαση να "μετακομίσει" στη Γαλλία, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκε όπως τα περίμενε.

Η παρουσία του στην Τουλούζ συνοδεύτηκε από ένα πρόβλημα κι ένα χειρουργείο, με τον Έλληνα χαφ να κάνει το comeback, αλλά να μην καταφέρνει ουσιαστικά να πάρει χρόνο στη γαλλική ομάδα.

Το καλοκαίρι, ο Τσιγγάρας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα κι από την προετοιμασία ακόμη, ήταν ξεκάθαρο πως ήταν αποφασισμένος να... μείνει. Ήρθε για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, επέστρεψε πιο έτοιμος, πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος.

Έφτασε η στιγμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ, το έζησε, το απόλαυσε και συγκινήθηκε πολύ. Πριν από μερικές ημέρες, κλήθηκε και στην Εθνική για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη γι' αυτόν, καθώς ο δανεισμός στην Τουλούζ δεν εξελίχθηκε σε καμία περίπτωση όπως περίμενε. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Ο Τσιγγάρας ήταν από τους πρωταγωνιστές της προετοιμασίας, είναι από τις σταθερές από το ξεκίνημα της σεζόν και δικαίως, βρίσκεται συνεχώς στις βασικές επιλογές, με τη σεζόν να έχει ακόμη μέλλον γι΄αυτόν...

Διαβάστε ακόμη...