Νέο χτύπημα για Κουλιεράκη στην Ιταλία – «Aρέσει στην Μίλαν, αλλά…»

Από thessports.gr:Για μια ακόμα μέρα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία έχουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στο επίκεντρο, σχετικά με την επικείμενη ενίσχυση της Μίλαν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Πηγή: thessports.gr
Νέο χτύπημα για Κουλιεράκη στην Ιταλία – «Aρέσει στην Μίλαν, αλλά…»

Συγκεκριμένα στην έντυπη έκδοση της Gazzetta Dello Sport υπάρχει εκτενή αναφορά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ροσονέρι, από τον ρεπόρτερ της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπιανκίν που αποκαλύπτει πως θα ειναι «μαζεμένη» η Μίλαν τον Γενάρη αλλά σκοπεύει να κάνει συνολικά τέσσερις μεταγραφές.

Σε ότι αφορά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, υπάρχει μια ακόμα επιβεβαίωση και από την έγκυρη Gazzetta Dello Sport πως βρίσκεται στην λίστα του Στέφανο Πιόλι και ίσως να ανέβει ψηλότερα δεδομένου του ότι η Μίλαν δεν μπορεί να δώσει πολλά χρήματα για να μπει σε διαδικασία αγοράς του Κίβιορ της Άρσεναλ και του Μπαντιασίλ της Τσέλσι.

«Λίγο λιγότερο από ένα μήνα μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων, η Μίλαν άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ενίσχυση της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς . Ο Τζέρι Καρντινάλε (σ.σ ιδιοκτήτης της Μίλαν) έχει μιλήσει ήδη με τον Στέφανο Πιόλι για τις μεταγραφές και είναι ξεκάθαρο πως ο μήνας Ιανουάριος θα ειναι ένας πολύ έντονος μηνας, αφαού υπάρχουν σκέψεις για τέσσερις μεταγραφές. Η Μίλαν θα μπορεί να ξοδέψει αλλά δεν έχει πλέον έναν προϋπολιγισμό XX Large», αναφέρει αρχικά ο ρεπόρτερ της Μίλαν και στην συνέχεια πρόσθετει: «Η Μίλαν θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή στους δανεισμούς και τις συμφωνίες τον Ιανουάριο. Ο Κίβιορ στα χαρτιά, είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά θα δεχτεί η Άρσεναλ να τον δώσει δανεικό αφού τον πλήρωσε λιγους μήνες πριν 25.000.000 ευρώ; Παρόμοια ιστορία είναι και αυτή του Μπενουά Μπαντιασίλ που (υπερ)πλήρωσε η Τσέλσι τον περασμένο Γενάρη. Δεν υπάρχουν μόνο αυτοι οι δυο στην λίστα ομως. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ και ο Αλεσάντρο Μαρκαντάλι της Ρετζιάνα που ανήκει όμως ιδιοκτησία στην Τζένοα αρέσουν στην Μίλαν, αλλά ο δρόμος μέχρι το Μιλανέλο είναι μακρύς».

 

Διαβάστε ακόμη...