Κύπελλο Ελλάδας: Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά…

Από paok24.com:Xθες, η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωραία μέχρι εδώ; Προχωράμε!
Πηγή: paok24.com
Κύπελλο Ελλάδας: Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά…

Βάσει αυτού, στις 6 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και μία ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 7 Δεκεμβρίου, το ΑΕΚ – Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Και κάπου εδώ, αρχίζουν τα... προβλήματα! Όπως έγινε γνωστό το πρωί, η Ελληνική Αστυνομία θέτει απαγορευτικό για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 6 Δεκεμβρίου, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ όπως προκύπτει εδώ και λίγη ώρα, βάζει απαγορευτικό και στο ΑΕΚ – Άρης στις 7 Δεκεμβρίου, λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην πρωτεύουσα!

Κάπως έτσι, η ΕΠΟ αναμένεται να αναζητήσει νέες ημερομηνίες για τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, σε μία ακόμα ιστορία που... αποθεώνει τον προγραμματισμό που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Προς το παρόν πάντως, το ΠΑΟΚ – Βόλος στην Τούμπα, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, δεν... κινδυνεύει, αλλά ποτέ μην λες ποτέ!

Διαβάστε ακόμη...