Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Προβληματισμού συνέχεια για Γαλατά

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη το Σάββατο, μερικές ημέρες μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου στο BCL.
Πηγή: paok24.com
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Προβληματισμού συνέχεια για Γαλατά

Για τους Ευρωπαίους αντίπαλους του, υπήρξε μία νίκη και μία ήττα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Μπενφίκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα κόντρα στην Οβαρένσε το Σάββατο, επικρατώντας με 84-52, με τον Αλμέιδα να είναι πρώτος σκόρερ, με 16 πόντους και τον Ντρέχσελ, να τον ακολουθεί με 14. Με ρεκόρ 5-2, είναι 2η στο πρωτάθλημα, με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να βρίσκετια στην κορυφή, με 6-1.

Η Γαλατασαράι από την πλευρά της, συνέχισε να προβληματίζει, αφού έχασε εντός έδρας και από τη Μπούρσασπορ, με 80-82. Καμπατσά και Γουόλντεν είχαν από 15 πόντους, με το κλίμα να βαραίνει για τον κόουτς Μίτροβιτς, αφού η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι μόλις στη 12η θέση στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με ρεκόρ 3-5.

Οσον αφορά τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, το πρωτάθλημα του Ισραήλ παραμένει σε αναστολή, με τα παιχνίδια της κόντρα σε Ραμάτ Γκαν και Ιρόνι Κιριάτ, να έχουν προγραμματιστεί για τις 4 και 9 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα...

Διαβάστε ακόμη...