Το «αγκάθι» Κουαλιάτα στα χέρια του ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Ο δανεισμός του Νίκο Κουαλιάτα στην Κουιάμπα ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει για τον εδώ και μήνες «ανενεργό» Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
Το «αγκάθι» Κουαλιάτα στα χέρια του ΠΑΟΚ

Η υπόθεση «Κουαλιάτα» θα... σκάσει το επόμενο διάστημα στα χέρια του ΠΑΟΚ καθώς ο δανεισμός του 24χρονου στην Κουιάμπα ολοκληρώνεται και τυπικά στα τέλη του Δεκέμβρη. Αν και η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Βραζιλίας προτίμησε να του διακόψει καιρό πριν (σ.σ. τέλη Σεπτέμβρη) το συμβόλαιο, δίνοντας του όλο το ποσό...

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς ο Κουαλιάτα επηρέαζε την υπόλοιπη ομάδα με την χαμηλή παραγωγικότητα του και δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κουιάμπα, Κριστιάνο Ντρες, είχε αναφερθεί στην απόφαση της ομάδας του να τερματίσει τη συνεργασία τους καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό:

«Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε, μπορεί να προκύψει μια τέτοια απόφαση. Όποιος δε βοηθάει, φεύγει».

Θυμίζουμε πως ο Ουρουγουανός δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα στην πρώτη του χρονιά μακριά από την πατρίδα του.

Η περίπτωση Κουαλιάτα απασχολεί ήδη τους ασπρόμαυρους, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να βρουν άμεσα μία λύση δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026. Κάτι που δεν φαντάζει εύκολο και δημιουργεί έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» στους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε ακόμη...