Ισόπαλος στο «θρίλερ» της Γλυφάδας κόντρα στην ΑΕΚ

Από acpaok.gr: Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ με 9-9, για την 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Ισόπαλος στο «θρίλερ» της Γλυφάδας κόντρα στην ΑΕΚ

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο οκτάλεπτο, με Φραγκιά, Κοντονή και Νιαρχάκου να δίνουν προβάδισμα τριών τερμάτων στον Δικέφαλο, 0-3. Οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση, κάνοντας σερί 3-0, το οποίο έφερε το σκορ στα ίσια, 3-3, με αυτό να είναι και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Ισορροπημένο ήταν και το δεύτερο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εναλλάξ, σβήνοντας η μία το προβάδισμα της άλλης. Η Τζελέπη έκανε το 3-4, οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 4-4, ο ΠΑΟΚ απάντησε σε 4-5 με Κοντονή, οι γηπεδούχες έκαναν το 6-5, με την Ντάσιου να γράφει το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 6-6.

Φτωχό ήταν επιθετικά το τρίτο οκτάλεπτο, δείγμα της νευρικότητας και της σημασίας του αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε το 7-6, με την Κοντονή από πλευράς ΠΑΟΚ να διαμορφώνει το τελικό, 7-7.

Στο τέταρτο και κομβικό οκτάλεπτο, μπορεί οι γηπεδούχες να πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, 9-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση. Με Ντάσιου μείωσε σε 9-8, και η Κοντονή δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 9-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-1, 2-2

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου 2, Βασιλείου, Γιαμπασάκου, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 1, Σύκα-Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

Διαβάστε ακόμη...