Οι πρωτιές του Αντρίγια και οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Στο πρωτάθλημα είχε κάποιες απώλειες που θα μπορούσε να αποφύγει, ωστόσο, είναι ψηλά και έχει "καθαρίσει" και με τα εκτός έδρας ντέρμπι, ενώ στην Ευρώπη, ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός και ήδη, έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση.
Πηγή: paok24.com
Οι πρωτιές του Αντρίγια και οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, μπήκε στο διάστημα της διακοπής, θέλοντας να δουλέψει σε όλους τους τομείς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να ετοιμάζονται για μία απαιτητική σειρά αγώνων. Την ίδια στιγμή, αυτό το διάστημα προσφέρεται για κάποια συμπεράσματα με φόντο τις πρωτιές των "ασπρόμαυρων" παικτών σε όλες τις κατηγορίες. Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Στα γκολ, πρώτος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 10, με τους Μπράντον Τόμας και Γιάννη Κωνσταντέλια να ακολουθούν με 6 και 4 αντίστοιχα, ενώ στις ασίστ Μπράντον και Τάισον είναι πρώτοι με 4 κι ακολουθούν οι Σβαμπ, Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ με 3.

Μεγάλη διαφορά υπάρχει στα σουτ, με τον Αντρίγια να έχει 40 και τον Κωνσταντέλια να ακολουθεί με 28, με τον Σέρβο να είναι πρώτος και στις προσπάθειες εντός περιοχής, έχοντας 25 -με 15 ακολουθεί ο Κωνσταντέλιας– αλλά κι εκτός, με 15, για να ακολουθήσει κι εκεί ο Έλληνας άσος με 13.

Στις χαμένες ευκαιρίες πρώτος είναι ο Τάισον με 3 και μετά ο Κωνσταντέλιας με 2, ενώ 2 δοκάρια έχει ο Μπράντον.

Όπως είναι φυσικό, αυτός που φιγουράρει στην κορυφή στην κατηγορία με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με 2062′ κι ακολουθεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 1680′, ενώ στις πάσες πρώτος είναι ο Εκόνγκ με 452 και μετά ο Κουλιεράκης με 416.

Στις σέντρες, με 76 είναι πρώτος και πάλι ο Ζίβκοβιτς και 61 έχει ο Μπάμπα, στα εύστοχα γεμίσματα είναι ξανά πρώτος ο Σέρβος με 35 και 16 έχει ο Γκανέζος και στα κλεψίματα είναι επίσης πρώτος ο... Αντρίγια με 61, με τον Μπάμπα να έχει 60.

Ο Εκόνγκ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις επεμβάσεις, με 61, με τον Κουλιεράκη να έχει 47 και -τέλος- όσον αφορά στα φάουλ, στα υπέρ είναι πρώτος ο Σβαμπ με 22 κι ακολουθεί με 18 ο Κωνσταντέλιας, που είναι πρώτος στα κατά με 24.

Διαβάστε ακόμη...