Τους ενοχλεί ο ΠΑΟΚ και δεν το κρύβουν!

Την αήττητη πορεία της συνεχίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε με γκολ της Παπαδόπουλου κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή.
Πηγή: paok24.com
Τους ενοχλεί ο ΠΑΟΚ και δεν το κρύβουν!

Από το σφύριγμα της λήξης βέβαια και μετά, η κρητική ομάδα και οι παίκτριες της έχουν προχωρήσει σε ένα… ρεσιτάλ αναζήτησης υπευθύνων για να χρεώσουν την ήττα τους, χωρίς να παραδέχονται την αγωνιστική ανωτερότητα του Δικεφάλου που ήταν αναμφισβήτητη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως και στην στατιστική απεικόνιση του αγώνα.

Με 35-65% κατοχή υπέρ του ΠΑΟΚ, σχεδόν διπλάσιες επικίνδυνες επιθέσεις του Δικεφάλου, και… double score σε κόρνερ 4-8 και ευκαιρίες, δεν τίθεται αμφιβολία ότι αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν του Θαλή Θεοδωρίδη, όπως και έγινε τελικά.

Η αθλήτρια λοιπόν του ΟΦΗ, Νάσια Πέϊου με δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αποφάσισε να παραστήσει την… κριτικό διαιτησίας και να σχολιάσει μόνο τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να μην αναφερθεί καθόλου στην εικόνα της αναμέτρησης.

Χρησιμοποίησε λοιπόν ως άλλοθι για την ήττα του ΟΦΗ την αποβολή που είχε η κρητική ομάδα, σε μια φάση που δε χωράει καμία αμφιβολία, καθώς είναι ο ορισμός της κίτρινης κάρτας, η οποία ήταν και η δεύτερη με αποτέλεσμα να μείνουν οι γηπεδούχες με 10.

Η ίδια μάλιστα κάνει λόγο και για… καθαρό πέναλτι που έγινε σε βάρος της και επικαλείται και τα πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Ας δουν καλά ξανά τα πλάνα στην κρητική ομάδα, γιατί όλη η Ελλάδα βλέπει μια κολώνα η οποία εμπόδιζε την κάλυψη του αγώνα.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ αποφάσισε να δημιουργήσει κλίμα εις βάρος του 18 φορές πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ενός τμήματος το οποίο όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σταθερός «αιμοδότης» όλων των εθνικών ομάδων και αιτία για να έρθουν όλο και περισσότερα μικρά κορίτσια στο άθλημα.

Τέτοιες δηλώσεις όπως οι παραπάνω μόνο με καχυποψία μπορούν να αντιμετωπιστούν και μάλιστα στην 5η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος που μοιάζει από το ξεκίνημα του άκρως ανταγωνιστικό και το οποίο θα κριθεί στην κανονική του διάρκεια, μιας και δεν υπάρχουν φέτος πλέι-οφ.

Από πλευράς του ο ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει, δεν μπαίνει στο «τρυπάκι» να σχολιάσει τέτοιες συμπεριφορές.

Οι ιθύνοντες και το τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» εστιάζουν κάθε σεζόν στο πώς να βελτιώσουν την ομάδα τους και να ενισχύσουν τις υποδομές τους, μια συνταγή άκρως δοκιμασμένη και πετυχημένη όλα αυτά τα χρόνια.

Φαίνεται λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι η επιτυχία τόσων ετών του ΠΑΟΚ τους ενοχλεί, όπως τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Δικέφαλος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...