«Ψάχνεται» για Ευρώπη ο Σφιντέρσκι - Το πιθανό κέρδος του ΠΑΟΚ

«Ψάχνεται» για Ευρώπη ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τους συμπατριώτες του να βάζουν στο παιχνίδι δύο ιταλικές ομάδες - Το πιθανό κέρδος του ΠΑΟΚ από τη μεταπώλησή του.
Πηγή: sdna.gr
«Ψάχνεται» για Ευρώπη ο Σφιντέρσκι - Το πιθανό κέρδος του ΠΑΟΚ


«Θέμα» Σφιντέρσκι έχει ανοίξει εκ νέου στη Σάρλοτ, καθώς ο Πολωνός επιθετικός θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν (15 γκολ και 9 ασίστ σε 40 ματς) με μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης. Υπόθεση που δεδομένα αφορά και τον ΠΑΟΚ.

Το προηγούμενο διάστημα ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, άνοιξε την πόρτα της εξόδου καθώς παραδέχθηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Συνέχεια στην υπόθεση έδωσε ο Πολωνός δημοσιογράφος με ειδίκευση στο ιταλικό ποδόσφαιρο, Πιοτρ Ντουμανόφσκι, βάζοντας στο τραπέζι τις Μπολόνια - Μόντσα: «Οι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις και είναι ομάδες με φιλοδοξίες, η Μπολόνια και η Μόντσα. Η Μπολόνια αγωνίζεται για την έξοδο στο Europa League ή στο Europa Conference League. Έχουν μόνο έναν επιθετικό, τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος δεν είναι κλασικός φορ. Ωστόσο, ο Σφιντέρσκι έχει αυτό το ένστικτο του επιθετικού», ανέφερε αρχικά ο Ντουμανόφσκι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η δεύτερη επιλογή είναι η Mόντσα. Υπάρχει μόνο ο Λορέντζο Κολόμπο ως δανεικός από τη Μίλαν. Επομένως, θα υπήρχε προοπτική να είναι αλλαγή για μισό χρόνο. Επίσης, είναι ένα ωραίο μέρος, κοντά στο Μιλάνο και αναμφίβολα είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε αυτούς τους δύο συλλόγους, ο Σφιντέρσκι θα είχε μια κανονική ευκαιρία να παίξει και δεν θα είχαν πρόβλημα να ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ».

Προφανώς η υπόθεση αφορά και τους Θεσσαλονικείς καθώς υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία τους με την Σάρλοτ. Όπως είναι ήδη γνωστό, σε περίπτωση που πωληθεί με ένα ποσό άνω των 5.000.000 ευρώ (όσα περίπου έδωσαν στον ΠΑΟΚ), τότε οι ασπρόμαυροι θα καρπωθούν το 20% του deal.

Διαβάστε ακόμη...