Η διάγνωση για Γκορντεζιάνι - Τα δεδομένα για τον φορ του ΠΑΟΚ Β

Από sdna.gr: Η ήττα του ΠΑΟΚ Β από την Λάρισα το περασμένο Σάββατο (11/10) επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Γκορντεζιάνι στο α΄μέρος - Τα δεδομένα της επόμενης ημέρας.
Πηγή: sdna.gr
Η διάγνωση για Γκορντεζιάνι - Τα δεδομένα για τον φορ του ΠΑΟΚ Β

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 17ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ Β με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena το περασμένο Σάββατο.

Τα πράγματα, βάσει της αρχικής εικόνας, έδειχναν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ωστόσο, από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, φαίνεται πως γλιτώνει τη χειρότερη ζημιά στο γόνατο, λόγω και της καλής σωματοδομής του.

Δεν αποκλείεται να αποφύγει ακόμη και το χειρουργείο, αν και απομένουν οι οριστικές αποφάσεις του ιατρικού τιμ για το πλάνο αποθεραπείας του. Το βέβαιο όμως είναι ότι θα πρέπει να μείνει για μερικούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 21χρονος επιθετικός, διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γεωργίας, έχει κάνει 6 συμμετοχές, με 3 γκολ και μια ασίστ φέτος με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ πέρυσι κατέγραψε και τις δύο πρώτες παρουσίες του στην πρώτη ομάδα.

Στα ευχάριστα πάντως για τους Θεσσαλονικείς, η επιστροφή του Σπυράκου που ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...