Μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Παλατάκι…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αναζητώντας την υπέρβαση...
Πηγή: paok24.com
Μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Παλατάκι…

Οι δύο ήττες σε Λαύριο και Λισσαβόνα από τη Μπενφίκα ήρθαν και ο ΠΑΟΚ οφείλει να τις αφήσει πίσω του και να επικεντρωθεί, σε μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παλατάκι.

Με την ομάδα να έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία, την Πέμπτη, να παίρνει μερικές ανάσες και να κάνει δύο προπονήσεις για τη σημερινή αναμέτρηση, το ενδιαφέρον ήταν κυρίως στην αποκατάσταση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στους παίκτες που είχαν θέματα τις προηγούμενες ημέρες.

Τζαμάνι ΜακΝίς, Βαγγέλης Μαργαρίτης και Μιχάλης Τσαϊρέλης, αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμοι και θα φανεί το επίπεδο ετοιμότητάς τους, ενώ εκτός είναι ο Νίκος Αρσενόπουλος που είχε αποκομίσει ένα διάστρεμμα στο Λαύριο, δεν ταξίδεψε καν στην Πορτογαλία και αναμένεται να είναι εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Η εβδομάδα έχει πάει πολύ άσχημα ως τώρα, αφού έχασε στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ,, με 54-66 και την Παρασκευή, στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έχασε ξανά με 79-77 έχοντας και παράπονα για τη διαιτησία...

Οι Ερυθρόλευκοι, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ και Σίκμα, στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά και ο έφηβος Ροζακέας, αλλά ακόμα κι έτσι, η ποιοτική απόσταση των δύο ομάδων, παραμένει πολύ μεγάλη...

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Πουρσανίδης, Τηγάνης και Τσιμπούρης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:15 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...