Τουρσουνίδης: “Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά φέτος”

Από paok24.com: Σημαντικές ατάκες για το φετινό ρόστερ, αλλά και το αυριανό παιχνίδι στην Σκωτία...
Πηγή: paok24.com
Τουρσουνίδης: “Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά φέτος”

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον αέρα του City 106.1 για την κατάσταση του φετινού ΠΑΟΚ, αλλά και το αυριανό παιχνίδι με την Αμπερντίν.

"Ο ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τα μηνύματα από την αρχή της περιόδου είναι πολύ αισιόδοξα. Καλή πορεία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ καλά, με κάποιες απώλειες που είναι και φυσιολογικές. Κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πέτυχε τον στόχο της η ομάδα, ενώ έγιναν και αλλαγές.

Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει πολλές επιλογές και παίκτες που μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε απουσία ή απώλεια. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ σε πληρότητα και σε θέσεις ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να υπάρχουν επιλογές και είναι επίσης σημαντικό ότι αυτοί οι παίκτες είναι ικανοί να μπουν στην ενδεκάδα. Υπάρχουν σε πολλές θέσεις επιλογές κι αυτό διευκολύνει πολύ τον προπονητή για κάθε παιχνίδι", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η κριτική υπάρχει πάντα στον ΠΑΟΚ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θεωρώ ότι υπάρχει ένα θέμα κι ένα ακόμη μείον σε εισαγωγικά είναι ότι κι ο Σαμάτα και ο Μπράντον δεν είναι ο καθαρός φορ, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να λύσει κάποια θέματα επιθετικά. Ο Μπράντον είναι μία πολύ αξιόπιστη λύση κι όταν μπαίνει είναι εκεί και δίνει τα πάντα. Είναι μία καλή επιλογή, αλλά όχι η top. Ο Τζίμας ίσως θα έπρεπε να παίζει παραπάνω.

Είναι ένα παιδί με τρομερά χαρίσματα. Σίγουρα χρειάζεται η διαχείριση, αλλά από την άλλη όταν έχεις ένα τέτοιο παιδί μπορεί να πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μόνο κέρδος θα έχεις αν τον βάλεις κι αποκτήσει χρόνο και εμπειρίες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πίεση και στο τέλος, αυτό που μένει είναι η νίκη. Ο Λουτσέσκου έχει τα αποδυτήρια δεμένα και τους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό είναι δική του επιτυχία. Με τη διαχειρίση που γίνεται και τις επιλογές που έχει, ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά φέτος".

"Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος σαν ρόστερ και σαν ποιότητα, αλλά οι συνθήκες εκεί θα είναι λίγο διαφορετικός. Πρέπει η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και το πόσο θέλει το παιχνίδι. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα αυτή μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά φέτος", κατέληξε, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση στην Σκωτία.

Διαβάστε ακόμη...