Σκάει μεγάλη πρόταση από Γερμανία για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Από footballbet.gr:Ο νεανικός κορμός του ΠΑΟΚ έχει κάνει πάμπολλες ομάδες των τοπ πρωταθλημάτων να βγάλουν αεροπορικά για τους ανθρώπους τους, ώστε να τους στείλουν στην Τούμπα.
Πηγή: footballbet.gr
Σκάει μεγάλη πρόταση από Γερμανία για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Κάθε μέρα ακούμε για ενδιαφέρον του ενός ή του άλλου συλλόγου για τον Κωνσταντέλια, για τον Κουλιεράκη, για τον Κοτάρσκι, για τον Τσιγγάρα, για τον Τζίμα. Μία από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις είναι αυτή που έρχεται τώρα στην επιφάνεια, αφού η Στουτγκάρδη είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο 19χρονος στόπερ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το παιχνίδι του. Είναι στο ροτέισον της Εθνικής, αμυντικά είναι βράχος, ενώ έχει πετύχει και καθοριστικά γκολ. Αυτά είδαν στην Στουτγκάρδη. Μια Στουτγκάρδη που έχασε τον Ντίνο Μαυροπάνο το καλοκαίρι και νιώθει ότι η άμυνά της ξέμεινε από... Κωνσταντίνο.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να εξαργυρώσει από τώρα την αξία του Κρητικού αμυντικού. Αν ο μικρός πειστεί ότι θα έρθει η ώρα για τη μεγάλη μεταγραφή και στην Ελλάδα θα μπορέσει να «ψηθεί», τότε μπορεί η ομάδα να τον κρατήσει για δύο με τρεις σεζόν πριν τον στείλει να ζήσει το όνειρο.

Τόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας όσο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να κάνουν μια μεγάλη καριέρα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει πλέον καλά από τέτοιες καταστάσεις και το πως αλλά και το πότε πρέπει να πουλήσει.

Και οι δύο άσοι έχουν προσελκύσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τους παρακολουθήσουν. Για τον Κωνσταντέλια έχουν γραφτεί πολλά, αλλά όχι και για τον Κουλιεράκη. Ο παίκτης έχει, άλλωστε, συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Αλλά το χρήμα μιλάει και αν σκάσει όντως πρόταση άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, η κουβέντα αλλάζει.

Η Στουτγκάρδη είναι (μαζί με τη Χιρόνα ίσως) η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη στα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φέτος. Μία ομάδα που πέρσι γλίτωσε τον υποβιβασμό στα μπαράζ, φέτος κάνει πορεία πρωταθλητισμού και εντυπωσιάζει στην Μπουντεσλίγκα.

Έχει τα χρήματα για να δελεάσει τον ΠΑΟΚ. Αλλά από εκεί και πέρα έχει να κάνει και με τα «θέλω» του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Συχνά πυκνά λέμε ότι οι ταλαντούχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό για να μην «καούν» στα μέρη μας. Και είναι αλήθεια, όμως η περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική. Είναι ίσως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που δεν κοιτάει την ηλικία στην ταυτότητα. Οι καλύτεροι παίζουν και τα πιτσιρίκια παίρνουν πάμπολλες ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου. Οπότε για την εξέλιξή του, μάλλον το ιδανικό θα ήταν να μείνει στα πάτρια για λίγα χρόνια ακόμα.

Διαβάστε ακόμη...