Η «προειδοποίηση» της UEFA και το πλάνο στρατηγικής της Αμπερντίν

Από sdna.gr: Ανάρτηση αποθέωσης από την UEFA για τον αήττητο ΠΑΟΚ που «τρέχει» ένα σερί 7 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις - Δεν ανησυχούν στην Αμπερντίν, ευελπιστώντας να «χτυπήσουν» τον Δικέφαλο στην κόντρα επίθεση.
Πηγή: sdna.gr
Η «προειδοποίηση» της UEFA και το πλάνο στρατηγικής της Αμπερντίν

Μετά το ιστορικό ρεκόρ των πέντε διαδοχικών νικών στα Κύπελλα της Ευρώπης, η UEFA εξήρε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που παραμένει αήττητο σε 7 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που αποτυπώνει εν πολλοίς την εξαιρετική κατάσταση των ασπρόμαυρων.

Η... προειδοποίηση της UEFA φαίνεται πως δεν ανησυχεί τους Σκωτσέζους, με τον βετεράνο αμυντικό της Αμπερντίν, Ζάντερ Ντάιαμον, να ποντάρει πολλά στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας στο «Πίτοντρι», αναλύοντας και το σκεπτικό του για τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού απέναντι στους Θεσσαλονικείς:

«Είναι πάντα μια ειδική περίσταση στο Πίτοντρι αυτές οι ευρωπαϊκές βραδιές και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι θα δώσουν ισχύ στην ομάδα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό ξεκίνημα στον όμιλο αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα τους, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Μπάρι Ρόμπσον γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, αφού τους έχει αναλύσει καλά. Είναι μια ποιοτική και οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά πάντα λέγαμε, αν κερδίσουμε τα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη, τότε θα έχουμε μια ευκαιρία να προχωρήσουμε.

Δεν έχουν χάσει στα τελευταία έξι παιχνίδια (σ.σ. 7 κόντρα στον Ατρόμητο) και θα έρθουν με ανεβασμένη ψυχολογία την Πέμπτη. Είμαι σίγουρος ότι στην Αμπερντίν θα έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Χαρτς και ο Μπάρι Ρόμπσον θα προετοιμάσει την ομάδα για να μην δεχτεί γκολ και να τους χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Όταν έχεις τις ευκαιρίες στην Ευρώπη πρέπει να να τις εκμεταλλεύεσαι, γιατί δεν έχει αποτέλεσμα να έχεις 18 τελικές και να σκοράρεις μόλις μια φορά όπως έγινε στο εντός έδρας ματς με την Ελσίνκι.

Οι παίκτες γνωρίζουν τι δεν πάει καλά και θα το διορθώσουν. Το Πίτοντρι θα... κουνέται, όπως κάνει πάντα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιστεύω ότι η Αμπερντίν μπορεί να κερδίσει το ματς.

Είναι απογοητευτικό που μετά από τα δυο πρώτα ματς έχουν έναν βαθμό, αντί για τέσσερις, γιατί άξιζαν τη νίκη με την Ελσίνκι αλλά τα back-to-back παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ πιθανότατα θα διαμορφώσουν την βαθμολογία του ομίλου. Αν μπορούσαν να πάρουν τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς από τον ΠΑΟΚ, θα πήγαιναν στους έξι και θα τους έδινε πολλές πιθανότητες για το εκτός έδρας ματς στην Φινλανδία».

Διαβάστε ακόμη...