H αποθέωση του πλουραλισμού!

Από paok24.com: Οι 11 διαφορετικοί σκόρερ του Δικεφάλου στα πρώτα 16 επίσημα παιχνίδια και η τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Πηγή: paok24.com
H αποθέωση του πλουραλισμού!

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ήταν το 16ο φετινό επίσημο του ΠΑΟΚ! Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έγινε αισίως ο 11ος "ασπρόμαυρος" που βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Για μένα και για εμάς για την ομάδα όλη, είναι σημαντικό ο κάθε παίκτης να δείχνει αυτή την σωστή νοοτροπία. Είδαμε σήμερα ότι ο Σάστρε έφτασε κοντά στο να σκοράρει, όταν χάνουμε την μπάλα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να κερδίσουμε γρήγορα την κατοχή. Θέλω να σκοράρει η ομάδα ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το βάλει.

Η δουλειά που ζητάμε από τους επιθετικούς μας είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο για την ανάπτυξη αλλά σε όλους τους τομείς και στο αμυντικό κομμάτι. Να καλύψουν παίκτες που δεν είναι στην θέση που πρέπει για παράδειγμα. Δεν θα πω ο Κοτάρσκι αλλά θα πω τους αμυντικούς, τους μέσους ή στους επιθετικούς. Δεν έχει σημασία ποιος το βάζει, αλλά να το βάζει. Ένα 3-0 στο 20ο λεπτό σίγουρα θα ήταν καλύτερο για να μην έχουμε προβλήματα με την... καρδιά μας» υπογράμμισε ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου!

Πλέον, η λίστα των έως τώρα σκόρερ του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

8 ΓΚΟΛ: Αντρίγια Ζίβκοβιτς

4 ΓΚΟΛ: Μπράντον Τόμας, Γιάννης Κωνσταντέλιας

3 ΓΚΟΛ: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

2 ΓΚΟΛ: Στέφαν Σβαμπ, Τόμας Μουργκ, Τάισον, Μαγκομέντ Οζντόεφ

1 ΓΚΟΛ: Στέφανος Τζίμας, Αλί Σαμάτα, Κίριλ Ντεσπόντοφ

Διαβάστε ακόμη...