Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μπάμπα: Το... γύρισαν το έργο στη Γκάνα

Από sdna.gr: Ο Ράχμαν Μπάμπα δεν βρέθηκε στην Εθνική Γκάνας για τα φιλικά παιχνίδια με Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και έλαμψε δια της απουσίας του!
Πηγή: sdna.gr
Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μπάμπα: Το... γύρισαν το έργο στη Γκάνα

Εδώ και καιρό ο 29χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποσυρθεί από το συγκρότημα της χώρας του καθώς οι σχέσεις του με τους φίλους της Εθνικής ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες...

Δεδομένης της άψογης συνεργασίας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ο Μπάμπα δεν θέλει να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να αποχωρήσει ομαλά από τις τάξεις της Εθνικής.

Στα φιλικά παιχνίδια με Μεξικό και ΗΠΑ, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε στους «εκλεκτούς», με τον αντικαταστάτη του, Γκίντεον Μενσά, να δέχεται σφοδρή κριτική από τον Τύπο και τους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, εκφράζονται και αμφιβολίες στα δημοσιεύματα του Τύπου για το αν αξίζει να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, εφόσον επιστρέψει ο Μπάμπα.

Το εντυπωσιακό δε της υπόθεσης είναι πως συγκαταλέγουν τον Μπάμπα στους κερδισμένους των δύο παιχνιδιών, αν και δεν αγωνίστηκε, με τον έμπειρο μπακ να λάμπει δια της απουσίας του!

Διαβάστε ακόμη...