Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΑ Χανίων

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και Κιάνα Ουόκερ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του ΟΑ Χανίων με 81-59, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΑ Χανίων

Άγγελος Αγγελίδης:

«Η τρίτη περίοδος σήμερα είναι σαφώς η καλύτερη που έχουμε κάνει, μέχρι στιγμής. Ήμασταν εξαιρετικοί επιθετικά με 29 πόντους, και αμυντικά, δεχόμενοι μόλις 13. Δεν δώσαμε πολλά περιθώρια, από το ημίχρονο είπα στα κορίτσια ότι δεν πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να αισθανθούν ότι έχουν ελπίδα στο παιχνίδι, με όλο το σεβασμό στην ομάδα των Χανίων, και αυτό έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ επιθετικοί, βάλαμε τα σουτ που έπρεπε, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε το γήπεδο, και όλα ήρθαν μετά πιο άνετα. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, ήταν μία νίκη την οποία χρειαζόμασταν, ειδικά με την διαφορά που ήρθε, γιατί για μένα ήταν όλες εξαιρετικές. Θέλουμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Ξεκούραση τώρα, και άμεση ανασύνταξη ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην έδρα μας».

Κιάνα Ουόκερ:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, και δεν τα δώσαμε όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, ανεβάσαμε τον ρυθμό, τρέξαμε το γήπεδο, και παίξαμε έξυπνα. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια και μία πολύτιμη νίκη!».

Διαβάστε ακόμη...