Ο Κούτσιας κράτησε ζωντανό το όνειρο!

Από paok24.com:Με το γκολ του Κούτσια στο 89′, η Εθνική Ελπίδων πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κροατία (2-2) για τα προκριματικά του EURO U21 2025 και έμεινε... ζωντανή.
Πηγή: paok24.com
Ο Κούτσιας κράτησε ζωντανό το όνειρο!

Η Εθνική προηγήθηκε στο 11΄όταν σε γύρισμα του Νιάρχου από δεξιά η μπάλα στρώθηκε στον Σουρλή κι αυτός με ωραίο τεχνικό, χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσάβλινα.

Η Κροατία ισοφάρισε στο 23΄ όταν ο Σίμιτς γύρισε ωραία από αριστερά και ο επερχόμενος Χότζα σούταρε εύστοχα από το ύψος της περιοχής. Σ

το ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) η Εθνική είχε μια καλή ευκαιρία με κοντινό πλασέ του Σουρλή που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάβλινα και στο 51΄ σε κοντινή προβολή του Κούτσια η μπάλα φάνηκε ότι μπορεί και να είχε περάσει τη γραμμή πριν την απόκρουση των Κροατών, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Και ενώ η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό του β΄ ημιχρόνου, στο 67΄ ο Σίμιτς σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λιούμπιτσιτς πήρε την "επιστροφή" και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 της Κροατίας.

Στο 76΄ η Ελλάδα είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία με ωραία ενέργεια και σουτ του Ζουγκλή που απέκρουσε ο Τσάβλινα.

Στο 89΄ η Εθνική ισοφάρισε όταν ο Ζουγκλής έκανε την κούρσα προς την περιοχή των Κροατών και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κούτσια που πιστοποίησε την εξαιρετική του εμφάνιση με ωραίο ξεμαρκάρισμα και εύστοχο πλασέ από πλάγια αριστερά.

Στην βαθμολογία, η Ελλάδα παραμένει αήττητη, έφτασε τους πέντε βαθμούς και είναι δεύτερη στο +1 από την Κροατία, η οποία έχει αγώνα λιγότερο.

Την επόμενη αγωνιστική η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Πορτογαλία (17/10, 21:00).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Χρυσόπουλος, Κωστής (80′ Μπελεβώνης), Κωνσταντόπουλος, Κρυπαράκος (90+2′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπέρης (46′ Μεταξάς), Κουρφαλίδης (60′ Ζουγλής), Κίτσος, Σουρλής, Κούτσιας, Νιάρχος (60′ Κοσίδης)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Τσάβλινα, Σίγκουρ, Τίκβιτς (46′ Γκρόζντανιτς), Κάτινιτς (46′ Μπούκβιτς), Πέρκοβιτς, Χότζα, Σούτσιτς, Φρίγκαν (64′ Λιούμπιτσιτς – 86′ Ιβάνοβιτς)), Μπατούρινα, Βίντοβιτς (71′ Μπιούκ), Σίμιτς

*Στην ελληνική αποστολή και οι: Παναγιώτης Παναγιώτου, Δημήτρης Τσοπούρογλου και Αργύρης Δαρέλας από πλευράς ΠΑΟΚ, που ωστόσο δεν αγωνίστηκαν.

Διαβάστε ακόμη...