Οι σκέψεις του Πογέτ και ο… Κουλιεράκης!

Από paok24.com:Όλα έτοιμα για την Εθνική Ελλάδας, η οποία φιλοξενείται απόψε από την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (21:45). Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε χθες με μία προπόνηση επί ιρλανδικού εδάφους.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις του Πογέτ και ο… Κουλιεράκης!

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-2-3-1 ή 4-3-3, ο Βλαχοδήμος αναμένεται να είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Ρότα με τον Τσίμικα στα δύο άκρα της άμυνας, έχοντας τον Μαυροπάνο ως σίγουρο για ένα από τα δύο στόπερ. Από εκεί και πέρα -ελλείψει Χατδηδιάκου- υπάρχει ένα ερωτηματικό μεταξύ Κουλιεράκη και Ρέτσου για τον παρτενέρ του παίκτη της Γουέστ Χαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουλιεράκης είναι υποψήφιος για βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς την προηγούμενη φορά που τέθηκε δίλημμα μεταξύ του Κρητικού στόπερ και του Ρέτσου, ο Πογέτ επέλεξε τον δεύτερο. Η Εθνική σ' εκείνο το παιχνίδι είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 από τους Ολλανδούς.

Όπως όλα δείχνουν ο Σιώπης θα είναι στη μεσαία γραμμή και θέση δίπλα του διεκδικούν τόσο ο Γαλανόπουλος όσο και ο Αλεξανδρόπουλος ενώ μπροστά τους, θα είναι ο Μπακασέτας.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Μάνταλος με τον Μασούρα και στην κορυφή θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν όλοι οι διαθέσιμοι φορ οι οποίοι είναι ο Παυλίδης, ο Γιακουμάκης αλλά και ο Ιωαννίδης.

Διαβάστε ακόμη...