Ρήξη στη σχέση Τόπμελερ - Εμπιμπέ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr:Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε στην επιφάνεια της Άιντραχτ πολλά προβλήματα, με την κόντρα του προπονητή της ομάδας, Ντίνο Τόπμελερ, με τον Εμπιμπέ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Γερμανίας!
Πηγή: sdna.gr
Ρήξη στη σχέση Τόπμελερ - Εμπιμπέ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Παρά τη νίκη επί της Χάιντενχαϊμ με 2-0 την περασμένη Κυριακή, το κλίμα στο εσωτερικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι τεταμένο λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τόπμελερ με παίκτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα Sport1, ο προπονητής της αντίπαλου του ΠΑΟΚ άφησε εκτός αποστολής τον Τζούνιορ Εμπιμπέ από τον αγώνα με την Χάιντενχαϊμ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει για την εικόνα που είχε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «τον άφησα εκτός γιατί δεν συμφώνησα με την προσέγγισή του.

Ο Τζούνιορ έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι θέμα διάθεσης. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, του ζητάω να κάνει πράγματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε θα παίξουν άλλοι».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, τάχθηκε υπέρ του προπονητή, υπογραμμίζοντας σχετικά με το θέμα που προέκυψε πως: «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς νέους και έμπειρους παίκτες. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για να δώσουν τα πάντα».

Ο 22χρονος χαφ, όπως μεταφέρεται από τα ΜΜΕ της Γερμανίας, είναι ενοχλημένος από τη διαχείρισή του από τον Τόπμελερ τις τελευταίες εβδομάδες δεδομένου πως αλλάζει διαρκώς θέσεις στο γήπεδο. Ο Εμπιμπέ έχει παίξει ως οκτάρι, ως δεκάρι, ως αριστερός μπακ-χαφ και μερικές φορές έχει αλλάξει τέσσερις θέσεις μέσα σε ένα 90λεπτο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για τη ρήξη στις σχέσεις του Τόπμελερ με τον Εμπιμπέ: «Αν διαπράξει ένα ή δύο πειθαρχικά παραπτώματα, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα γι' αυτόν. Ο προπονητής της Άιντραχτ δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Γι' αυτόν ισχύει η αρχή της απόδοσης. Το όνομα από μόνο του δεν αρκεί για μια θέση στην ομάδα. Ο τεχνικός της Άιντραχτ χάρηκε για την πρώτη αντίδραση του Εμπιμπέ, αφού προσπάθησε αμέσως να μιλήσει μαζί του μετά το παιχνίδι και αντιμετώπισε την κατάστασή του με αυτοκριτική. Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα ελήφθη και ότι θα τα ξαναδώσει όλα. Ο Εμπιμπέ ήρθε στην Φρανκφούρτη το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν αντί του ποσού των 6.500.000 ευρώ και η αποχώρηση του φίλου του Κόλο Μουανί στο Παρίσι δεν ήταν εύκολη γι΄ αυτόν, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί».

Διαβάστε ακόμη...