Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αουγκούστο!

Από paok24.com:Xωρίς τον Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πορευτεί τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η Ναντ, η οποία μετά από 8 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 9η θέση της Ligue 1 με 11 βαθμούς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες).
Πηγή: paok24.com
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αουγκούστο!

0 26χρονος Βραζιλιάνος χαφ, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Στρασβούργο την περασμένη Παρασκευή και υπήρχαν έντονοι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στον μηνίσκο ή στον σύνδεσμο του γονάτου, ωστόσο όπως ενημέρωσαν επίσημα τα "Καναρίνια", ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να απουσιάσει από τη δράση έναν μήνα!

"Στη Ναντ είναι προφανώς απογοητευμένοι από αυτά τα νέα. Φτάνοντας αυτό το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεκίνησε με επιτυχία τη σεζόν με τα νέα του χρώματα και δημιούργησε ένα καλό δίδυμο με τον Πέδρο Τσιριβέλα. Ο διεθνής Κονγκολέζος Σάμιουελ Μουτουσάμι, σκόρερ κόντρα στο Στρασβούργο, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την απουσία του συμπαίκτη του για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ναντ.

Ο Αουγκούστο θα πρέπει λοιπόν να χάσει τους αγώνες με τη Μονπελιέ και τη Ρεμς, καθώς και το ταξίδι για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς. Η επιστροφή του αναμένεται το Σαββατοκύριακο 12 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι κόντρα στη Μετς" ανέφερε πριν από λίγο η ιστοσελίδα "foot-sur7.fr".

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, ο Αουγκούστο έχει αγωνιστεί και στα οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος της Ναντ, χωρίς να έχει σκοράρει ή καταγράψει ασίστ σε 563 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...