Τέσσερα εκατομμύρια και συνεχίζει!

Με τη χθεσινή του νίκη εις βάρος της Αϊντραχτ, ο ΠΑΟΚ “ανέβασε” κι άλλο το ποσό που βρίσκεται στον ευρωπαϊκό… κορβανά του, καθώς το bonus της UEFA για κάθε νίκη στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, είναι 500 χιλιάδες ευρώ!
Πηγή: paok24.com
Τέσσερα εκατομμύρια και συνεχίζει!

Κάπως έτσι, τα έσοδα της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ για την έως τώρα πορεία στη διοργάνωση έχουν ήδη ξεπεράσει τα 4 εκ. ευρώ, ποσό που προκύπτει ως εξής:

Εκατό χιλιάδες ευρώ για την παρουσία στον 2ο προκριματικό γύρο, άλλες τόσες για την παρουσία στον 3ο προκριματικό γύρο, 2.940.000 ευρώ για την είσοδο στους ομίλους, 500 χιλιάδες ευρώ για το “διπλό” στο Ελσίνκι, άλλες τόσες για τη νίκη επί της Αϊντραχτ! Σύνολο; 4.140.000 ευρώ! Καθόλου άσχημα, για αρχές Οκτωβρίου!

Μάλιστα, εκτός από τα χρήματα που θα βάλει ο ΠΑΟΚ στα ταμεία του από τα αποτελέσματα στους τέσσερις επόμενους αγώνες (500 χιλιάδες ευρώ η κάθε νίκη, 166.000 ευρώ η κάθε ισοπαλία), στο “τραπέζι” βρίσκονται οι 650.000 ευρώ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και οι 325.000 ευρώ για την κατάκτηση της 2ης θέσης, όπως και το μπόνους των 600 χιλιάδων ευρώ για την πρόκριση στη φάση των “16” και οι 300 χιλιάδες ευρώ για τη συμμετοχή στα play in της διοργάνωσης, δηλαδή στον “ενδιάμεσο” γύρο.

Επιπλέον, υπάρχει και το ποσό που θα προκύψει από το market pool της χώρας μας, όπως και το ποσό που δίνει η UEFA στις ομάδες με βάση την δεκαετή παρουσία της κάθε μίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να διαθέτει μία σχετικά καλή συγκομιδή και να προσβλέπει σε ένα ποσό που μπορεί να είναι και… επταψήφιο!

Διαβάστε ακόμη...