Σβαμπ: «Τέταρτη χρονιά εδώ, δε θυμάμαι ξανά ανάλογη Τούμπα!»

Από paok24.com: Υπόκλιση του Αυστριακού στους φίλους του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Σβαμπ: «Τέταρτη χρονιά εδώ, δε θυμάμαι ξανά ανάλογη Τούμπα!»

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά έζησε ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Στέφαν Σβαμπ υποκλίθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, στην προσπάθεια που κάνουμε. Είναι ένα πρώτο βήμα σίγουρα για τη 2η θέση και γιατί όχι και για την πρωτιά. Έχουμε μαζέψει 6 βαθμούς σε δυο ματς κι αυτό είναι σημαντικό.

Ήταν μια άτυχη στιγμή το γκολ. Ξέραμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε και στο ποδόσφαιρο αν πιστεύεις κάτι μπορεί να γίνει. Ξέραμε ότι θα κριθεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κι ότι αν παλέψουμε όπως πρέπει θα ανταμειφθούμε. Ίσως αυτή τη φορά σταθήκαμε εμείς λίγο τυχεροί στο φινάλε.

Είναι η 4η χρονιά μου στον ΠΑΟΚ αλλά πραγματικά δε θυμάμαι άλλη τέτοια ανάλογη Τούμπα. Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος με τον κόσμο του, σίγουρα, αλλά νομίζω σήμερα ήταν ένα 10/10 για την Τούμπα. Και με τη Χαρτς υπήρχε ανάλογη ατμόσφαιρα αλλά τώρα ήταν κάτι διαφορετικό. Ίσως ήταν μια από τις καλύτερες ή η καλύτερή μου στιγμή στο γήπεδο αυτό.

Το μυστικό είναι η προετοιμασία που κάνουμε για τους αγώνες. Ο προπονητής μας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Όταν δουλεύεις σωστά και πιστεύεις στον εαυτό σου, αυτό θα βγει στο γήπεδο.

Το πλάνο του προπονητή είναι απαιτητικό. Εμείς που είμαστε καιρό εδώ σίγουρα μπορούμε να ξέρουμε το πλάνο καλύτερα και τα νέα παιδιά βοηθούν πολύ με την ποιότητα τους. Δεν μπορώ να πω πότε θα είμαστε έτοιμοι γιατί πιστεύω ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύουμε πάνω στο πλάνο μας και δουλεύουμε».

Διαβάστε ακόμη...