Η… γνωριμία με Ζίβκοβιτς και Τάισον

Από paok24.com:Ο Ντίνο Τοπμέλερ ξεχώρισε τόσο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όσο και τον Τάισον, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα πιο επικίνδυνα σημεία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η… γνωριμία με Ζίβκοβιτς και Τάισον

Σήμερα, οι Γερμανοί -μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους– δίνουν συνέχεια και γυρίζοντας λίγο πίσω, θυμούνται την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτούς τους δύο παίκτες, όταν αγωνίζονταν ο ένας στην Μπενφίκα και ο άλλος στην Σαχτάρ.

"Οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με επτά γκολ κι ο Τάισον. Το 2018/19 στη φάση των "32" του Europa League η Στουτγκάρδη βρήκε απέναντί της την Σαχτάρ με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει στο 2-2 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ η πρώτη... γνωριμία με τον Ζίβκοβιτς, που φορούσε τότε τη φανέλα της Μπενφίκα έγινε στα προημιτελικά. Οι Πορτογάλοι είχαν κερδίσει με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι και μετά, όταν ακόμη τα εκτός έδρας γκολ μετρούσαν, η Άιντραχτ κέρδισε με 2-0", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα των Γερμανών.

Όσο για τον προπονητή τους; Χθες σχολίασε χαρακτηριστικά: "Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό μείγμα παικτών και στην άμυνα και στην επίθεση. Υπάρχουν ο Τάισον και ο Ζίβκοβιτς που είναι καλοί τόσο μέσα στην περιοχή, όσο και στο ένας εναντίον ενός".

Διαβάστε ακόμη...