Ο Σάστρε έφερε σχετική ισορροπία στις πλευρές (pics)

Από paokday.gr Το PAOKDAY Football Analysis βάζει στο μικροσκόπιο την παρουσία του Σάστρε στον αγώνα με τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας για πρωτάθλημα της Super League.
Πηγή: paokday.gr
Ο Σάστρε έφερε σχετική ισορροπία στις πλευρές (pics)

Η απόδοση

H απόδοση του σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν πολύ καλός δεδομένου πως ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι που πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς να έχει ρυθμό αγώνων. Κάτι που είναι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πήρε μέτρα στην πλευρά

Ο Σάστρε βρήκε διαθέσιμα μέτρα μπροστά του και σε αρκετές περιπτώσεις ανέβηκε προκειμένου να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα. Ο Ισπανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τροφοδοτήσει με μεγάλη επιτυχία τους ποδοσφαιριστές που είναι στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Σάστρε έφερε σχετική ισορροπία στις πλευρές

Η παρουσία του Ισπανού στην βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Βόλο έφερε μια σχετική ισορροπία στις πλευρές του ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν διαθέτει η ομάδα του Λουτσέσκου σε μεγάλο βαθμό όταν αγωνίζεται ο Κετζιόρα που δεν παίρνει τα διαθέσιμα μέτρα που έχει μπροστά του και δεν μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει ένα μονόπλευρο παιχνίδι από την αριστερή πλευρά που βρίσκεται ο Μπάμπα.

Κάτι που μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω γραφήματα:

Mπάμπα

Σάστρε

Διαβάστε ακόμη...