Αθώος ο Σίντκλεϊ Φερέιρα!

Από paok24.com:Αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σχετικά με την χειραγώγηση αγώνα κρίθηκε ο πρώην ακραίος αμυντικός του Δικεφάλου, Σίντκλεϊ Φερέιρα
Πηγή: paok24.com
Αθώος ο Σίντκλεϊ Φερέιρα!

Σε μπελάδες είχε μπει ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε να κατηγορείται για μία... στημένη κίτρινη κάρτα. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ κινδύνευε με ποινή φυλάκισης μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών για υπόθεση που αφορά την παραμονή του στην ομάδα της πατρίδας του, Κουϊάμπα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας είχαν δημοσιεύσει πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι υπαίτιοι για τη χειραγώγηση ενός αγώνα. Σε ότι αφορά τον πρώην ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου», τα δημοσιεύματα σημείωναν πως δέχθηκε ένα ποσό κοντά στις 14.000 ευρώ για να πάρει κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Κουϊάμπα με την Ατλέτικο Παραναένσε, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022. Ωστόσο σε εκείνη την αναμέτρηση ο Σίντκλεϊ δεν αγωνίστηκε και παρέμεινε στον πάγκο.

Τελικά, ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου αθωώθηκε χθες (29/9) σε δεύτερο βαθμό από το Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητική Δικαιοσύνης και απαλάσσεται πλήρως από όλες τις κατηγορίες. Ο Σίντκλεϊ είχε ήδη αθωωθεί σε πρώτο βαθμό, ενώ το μόνο που είχε απομείνει ήταν η τελική απόφαση σε δεύτερο βαθμό, η οποία θα τον απάλλασσε από κάθε κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...