Koulie airlines!

Από sdna.gr:Τέσσερα γκολ σε επίπεδο ανδρικής ομάδας μετράει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και τα τέσσερα από... αέρος με άπιαστες κεφαλιές - Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα του Χανιώτη στόπερ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Koulie airlines!

Είναι μόλις 20 ετών. Για την ακρίβεια, θα τα κλείσει στις 28 Νοεμβρίου και όμως είναι από εκείνες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μόνο εντύπωση... ψαρωμένου πιτσιρικά δεν δίνει. Πιο δυνατός πνευματικά συγκριτικά με άλλα παιδιά της ηλικίας του, σοβαρός, μετρημένος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

Φέτος, ξεκίνησε με «εκρηκτικό» τρόπο τη σεζόν. Και δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που έχει ήδη πετύχει, ισοφαρίζοντας την περσινή επίδοση, είναι εν γένει η εικόνα του στο γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που καθιερώθηκε μόλις πέρσι και ως εκ τούτου εξελίσσεται καθημερινά και σε αυτή τη διαδικασία θα κάνει και λάθη, θα έχει «κακές» μέρες στη δουλειά, ο Κουλιεράκης φαντάζει αυτή τη στιγμή μία «σταθερά» στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Μία «σταθερά» που ηρεμεί τους Θεσσαλονικείς στα μετόπισθεν και έχει εδραιώσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας αλλά παρουσιάζει και μεγάλη πρόοδο στο επιθετικό μισό μέσα από τις στατικές φάσεις. Ο τρόπος που κινείται στη ζώνη άμυνας του αντιπάλου ή που «γλιστρά» στο man to man, το πως τοποθετεί το κορμί του, δείχνοντας ανίκητος από... αέρος, του έχουν δώσει ήδη δύο γκολ φέτος.

Διαβάστε ακόμη...