Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο!

Από paok24.com: Οι "εκλεκτοί" του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τις χθεσινοβραδινές δοκιμές!
Πηγή: paok24.com
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο!

Σέντρα σε 4,5 ώρες στο γήπεδο της Τούμπας, (20:30) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Bάσει των χθεσινοβραδινών δοκιμών του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Νέα Μεσημβρία, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, έχοντας πιθανότατα μπροστά του τους Γουίλιαμ Τρόουστ Έκονγκ και Ιβάν Νάσμπεργκ.

Από εκεί και πέρα, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί εκ νέου ο Μπάμπα Ράχμαν μετά τις "ανάσες" που πήρε την περασμένη Κυριακή στους "Ζωσιμάδες", ενώ σημαντικό προβάδισμα για το δεξί άκρο έχει ο Γιοάν Σάστρε, έναντι του Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, φαβορί είναι οι Χάρης Τσιγγάρας και Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Αλί Σαμάτα που αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, θα βρίσκονται πιθανότατα οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τόμας Μουργκ!

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Δικεφάλου για το σημερινό ματς αποτελείται από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα και Σαμάτα, ενώ εκτός αυτής βρίσκονται οι Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Σουαλιο Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Γιαξής, Φιλίπε Σοάρες και Βρακάς.

Διαβάστε ακόμη...