Ο 28ος παίκτης που χρησιμοποιεί φέτος ο Λουτσέσκου

Από paokday.gr:Ο Ζοάν Σάστρε έγραψε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και έγινε ο 28ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη να είναι μόνο τέσσερις.
Πηγή: paokday.gr
Ο 28ος παίκτης που χρησιμοποιεί φέτος ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε σαρωτικό rotation το βράδυ της Κυριακής στα Γιάννενα, κάνοντας 8 αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Ελσίνκι για την πρώτη αγωνιστική του Conference League με την τοπική ομάδα.

Και δεν μιλάμε για απλές αλλαγές προσώπων από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά για ενεργοποίηση ποδοσφαιριστών από έναν προπονητή που κινείται με βάση το δόγμα ότι όλοι κάποια στιγμή θα χρειαστούν.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο Ζόαν Σάστρε έγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην φετινή αγωνιστική περίοδο και έγινε ο 26ος παίκτης που φορά φέτος τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Δικέφαλος.

Ο Ισπανός που ήταν πέρυσι θεωρητικά ο βασικός μπακ για το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου στάθηκε άτυχος καθώς είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της προετοιμασίας και χρειάστηκε αρκετά μεγάλο διάστημα για να επανέλθει.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ και στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με την Χαρτς στην Σκωτία ωστόσο έμεινε στον πάγκο, με τους Τόμας Κεντζιόρα και Βιειρίνια να προηγούνται από αυτόν στην ιεραρχία των δεξιοπόδαρων ακραίων αμυντικών για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσοι περιμένουν τη σειρά τους
Οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γιάννης Ταλιχμανίδης, Αντρέ Ρικάρντο και Μάρκος Αντόνιο είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Οι δυο τερματοφύλακες γιατί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θεωρείται από τον προπονητή του βασικός και αναντικατάστατος και για την ώρα δεν μπαίνει στο rotation. Λογικά όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου ένας από τους δυο θα πάρει κάποιο από τα πρώτα ματς αλλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι αναγκαστική η απουσία του νεαρού Κροάτη για να αντικατασταθεί.

Ο νεαρός Πορτογάλος επίσης, δύσκολα θα βρει χώρο να αγωνιστεί στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου όπου η απόφαση είναι να πάρει συμμετοχές ο Γιώργος Βρακάς, που για την ώρα έχει αγωνιστεί 8 λεπτά στον αγώνα με την Χαρτς στην Τούμπα και σε δεύτερο χρόνο ο νεαρός Λάμπρος Σμυρλής από τη δεύτερη ομάδα.

Όσο για τον Μάρκος Αντόνιο; Ο Βραζιλιάνος που αποκτήθηκε με δανεισμό από την Λάτσιο θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του πριν μπει στην εξίσωση. Η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Μάρκος Αντόνιο φτάσει στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης θα έχει ρόλο και μάλιστα σημαντικό στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...