Τακιανός: «Επενδύουμε στην σκληρή δουλειά»

Από sdna.gr: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός παραχώρησε δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ για το αφιέρωμα που κάνει στις ομάδες της Basket League, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο επενδύοντας στην σκληρή δουλειά.
Πηγή: sdna.gr
Τακιανός: «Επενδύουμε στην σκληρή δουλειά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για το νέο πρωτάθλημα, αυτό που προέχει είναι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουν όλοι μέσα στο γήπεδο, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο και ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε στη διαδικασία της δημιουργίας μίας νέας ομάδας.

Επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα πρέπει να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, περισσότερο ανταγωνιστικό και αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς μας.

Είμαστε όμως έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι περήφανοι για την προσπάθειά μας και να έρχονται με ευχαρίστηση στο γήπεδο για να μας δουν και να μας στηρίξουν».

Διαβάστε ακόμη...