Ικανοποίηση στη Ναντ για Ντούγκλας

Από thessports.gr: Ικανοποιημένοι με τη μεταγραφή του Ντούγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ δηλώνουν οι άνθρωποι της Ναντ.
Πηγή: thessports.gr
Ικανοποίηση στη Ναντ για Ντούγκλας

Δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, αναφέρει το παρασκήνιο της μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην ιστορική ομάδα της Ligue 1. Όπως αναφέρουν ο Ντούγκλας Αουγκούστο προτάθηκε στη Ναντ από έναν Γάλλο σκάουτερ.

Ο λόγος για τον Μίκαελ Μαρκ, ο οποίος πρότεινε την περίπτωση του Αουγκούστο στον chief scout της Ναντ, Μπάπτιστ Ντρουέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, η Ναντ έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παίζει με σκληρότητα στη μεσαία γραμμή, θα φέρει ισορροπία στην ομάδα και θα είναι σοβαρός και αποτελεσματικός.

Στο πρόσωπο του Ντούγκλας Αουγκούστο βρήκαν τα παραπάνω στοιχεία και με το παραπάνω. Οι Γάλλοι επισημαίνουν την μαχητικότητα του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έχει ηγετική ικανότητες, δεν διστάζει να μπει μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις κι έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Με αυτά τα αποθεωτικά σχόλια καταλήγει το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο τονίζει στο τέλος πως ο Αουγκούστο έψαχνε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, προκειμένου να γίνει καλύτερος.

Διαβάστε ακόμη...