Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν ΠΑΟΚτσήδες στα Γιάννινα

Απο forzaonline.gr: Όπως είναι γνωστό για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνα.
Πηγή: forzaonline.gr
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν ΠΑΟΚτσήδες στα Γιάννινα

Πιο συγκεκριμένα,ο Γιάννης Βρούτσης, μετά από εισήγηση και της αστυνομίας, απαγόρευσε τη μετακίνηση, οργανωμένη ή μεμονωμένη, οπαδών του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 20:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Είχε προηγηθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με το οποίο εισηγείται την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ' εφαρμογή του Ν. 4049/2012».

Επίσης ο Γ. Βρούτσης αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/09/2023 και ώρα 17:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Μάλιστα, ήδη στην εθνική οδό και πιο συγκεκριμένα στα διόδιο πριν τα Ιωάννινα υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας, που πραγματοποιούν ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν φίλους του ΠΑΟΚ, που πιθανό να επιχειρήσουν να μεταβούν στην πόλη για τον αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...