Ο Λουτσέσκου, τα νέα πρόσωπα και η ξεχωριστή διαχείριση

Από paok24.com:Είναι γνωστή η φιλοσοφία και η τακτική του Ραζβάν Λουτσέσκου, με φόντο τα νέα αποκτήματα. Δεν είναι από τους προπονητές που θα βάλουν βιαστικά έναν παίκτη να αγωνιστεί, θέλει το χρόνο του, προχωράει βήμα-βήμα.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου, τα νέα πρόσωπα και η ξεχωριστή διαχείριση

Σε αυτή τη φάση -ωστόσο- τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έκανε ποιοτικές προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο είναι γνωστό πως σημαντικό ρόλο παίζει και το timing.

Έτσι, ο Λουτσέσκου σε αυτή τη φάση καλείται να βάλει στην εξίσωση σημαντικά πρόσωπα όπως ο Σαμάτα, ο Ντεσπόντοφ κι ο Μεϊτέ, την ώρα που η ομάδα του έχει μπει σε μία απαιτητική σειρά αγώνων. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί απόψε και ο τελευταίος θα είναι στον πάγκο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, έδωσε τη δική του απάντηση για το πώς διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση κι εξήγησε το σκεπτικό για τον κάθε έναν, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

"Γι' αυτόν τον λόγο έχουμε ένα γκρουπ 20 παικτών, για αυτόν τον λόγο υπάρχει το ροτέϊσον. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση. Ο Σαμάτα άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, έχει ξεκινήσει σε δύο παιχνίδια βασικό, χρειάζεται διαφορετικού είδους χρόνο.

Ο χρόνος μετράει περισσότερο για εμένα, για εσάς μετράει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους με την ατομική ποιότητα να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν τον ενθουσιασμό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου και κάπως έτσι, έδωσε τη δική του απάντηση για ένα σημαντικό θέμα.

Διαβάστε ακόμη...