105 μέρες μετά για τον Μείτέ!

Από paok24.com;Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πηγή: paok24.com
105 μέρες μετά για τον Μείτέ!

Φανέλα βασικού για πρώτη φορά πήρε ο Σουαλιχό Μείτέ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον διατηρεί μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο έως το σφύριγμα της λήξης.

Ο Γάλλος χαφ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ στις 27 Αυγούστου και αμέσως σήκωσε μανίκια προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν συντομότερα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Σουαλιχό Μεϊτέ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Υπογραμμίζεται πως 29χρονος συμμετείχε κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπενφίκα, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι χρονολογείται στις 3 Iουνίου, όταν ως παίκτης της Κρεμονέζε είχε αντιμετωπίσει την Σαλερνιτάνα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία με το υπόλοιπο γκρουπ του Δικεφάλου σε συνδυασμό με την φανερή έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού καθιστούν σαφές πως ο έμπειρος μέσος χρειάζεται χρόνο και μπόλικη δουλειά προκειμένου να αποκτήσει την κατάλληλη χημεία με τους νέους του συμπαίκτες αλλά και να κατανοήσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ρίχνοντας τον αμέσως στα βαθιά και το μόνο σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός ο Γάλλος θα αποκτήσει ρυθμό και θα αρχίσει να «βγάζει» στον αγωνιστικό χώρο εκείνες τις δεξιότητες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη...