Νέος ΠΑΟΚ, διαφορετικές βάσεις, ίδια διάθεση

Από paok24.com: Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες προπονήσεων, αρχικά σε φυσική κατάσταση και στη συνέχεια σε τακτική, ο Φώτης Τακιανός, είδε για πρώτη φορά χθες, το δικό του ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο, αυτά που δούλεψε το προηγούμενο διάστημα.
Πηγή: paok24.com
Νέος ΠΑΟΚ, διαφορετικές βάσεις, ίδια διάθεση

Ακόμα και στα φιλικά, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και μία νίκη με διαφορά 38 πόντων (86-48), ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη, ακόμα κι αν η TFT Skopje, ήταν μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου. Ήρθε όμως με τους Αμερικανούς της και σίγουρα ήταν ένα σαφώς πιο δυνατό τεστ γι'αυτό το διάστημα, από κάποιο σύλλογο επιπέδου Elite League.

Φυσικά και 10 Σεπτεμβρίου, συμπεράσματα για μια ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα δε μπορούν να βγουν. Μια πρώτη εικόνα όμως και κάποιες διαπιστώσεις από ένα φιλικό που ήταν κλειστό για όλους, υπάρχουν για το Φώτη Τακιανό και τους συνεργάτες του.

Αυτό που κρατούν όλοι, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, είναι η διάθεση όλων των παικτών, κάτι που βγήκε και χθες παιχνίδι. Από πέρσι, έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στο χαρακτήρα των παικτών που έρχονται και τα πρώτα δείγματα εντός ομάδας, είναι θετικότατα.

Για το αγωνιστικό, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Τακιανού, να υπάρχει περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας, αποφάσεις μετά από συνεργασίας, καθώς και παιχνίδι από μέσα προς τα έξω και όχι αποκλειστικά το αντίθετο, όπως γινόταν στο μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν.

Προφανώς και η βελτίωση που χωράει σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας, είναι πολλή (αλίμονο αν δεν ήταν τέτοιο καιρό), αλλά η διάθεση φαίνεται και φάνηκε και στο πρώτο φιλικό.

Ακολουθεί το Περιστέρι και το Λαύριο εκτός έδρας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, «τεστ» σαφώς πιο δυνατά από το χθεσινό, ωστόσο η πρώτη εικόνα, άφησε μια ικανοποίηση. Η δουλειά θα συνεχιστεί από αύριο, με την ομάδα να επιστρέφει στο γήπεδο, μετά το σημερινό ρεπό.

Διαβάστε ακόμη...