Γκολάρα Γκορντεζιάνι στο ντεμπούτο του (video)

Από forzaonline.gr : Δεκαεπτά λεπτά αποδείχθηκαν αρκετά για τον Βασίλη Γκορντεζιάνι με την U21 της Εθνικής Γεωργίας κόντρα στο Γιβραλτάρ προκειμένου να «γράψει» το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και επί της ουσίας να τεθεί στο προσκήνιο με φόντο τη… μελλοντική του κλήση στα ανώτερα κλιμάκια όπως επισημαίνεται και από πλευράς ΜΜΕ: «Ελπίζει να λάβει μια μέρα το κάλεσμα στην πρώτη ομάδα».
Πηγή: forzaonline.gr
Γκολάρα Γκορντεζιάνι στο ντεμπούτο του (video)

Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι που ξεκίνησε στο κέντρο του γηπέδου, ο Ρουκάτζε έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με τον στράικερ του ΠΑΟΚ να «πιάνει» την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής γράφοντας το 1-0 στον πίνακα του σκορ. Ένα τέρμα που προκάλεσε σωρεία ενθουσιασμού στους επιτελείς της ομάδας αν αναλογιστεί κανείς πως αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του γεωργιανού ποδοσφαίρου.

Λαμβάνοντας υπόψιν δε και τα περσινά του πεπραγμένα στον ΠΑΟΚ Β΄ η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη περνάει σημειώνοντας σε 18 αγώνες πέντε τέρματα «ενώ στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα έπαιξε 65 λεπτά μοιρασμένα μεταξύ 2 αγώνων».

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με 2-0 υπέρ της Γεωργίας, αποτέλεσμα που την τοποθετεί τρίτη στον όμιλο με τρεις βαθμούς, ισόβαθμη με τη Σουηδία και τη Μολδαβία. Όσον αφορά στο Γιβραλτάρ βρίσκεται στον πάτο χωρίς βαθμούς έχοντας χάσει και τους 3 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Paokmania

Διαβάστε ακόμη...