Χρήστος Τζόλης: Γκολ και αποθέωση στη Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Από sdna.gr: Τέσσερα γκολ σε ισάριθμα ματς για τον Χρήστο Τζόλη που αναγεννήθηκε στη Γερμανία, αναγκάζοντας τους οπαδούς της Φορτούνα να χορεύουν στους ρυθμούς του 21χρονου εξτρέμ.
Πηγή: sdna.gr
Χρήστος Τζόλης: Γκολ και αποθέωση στη Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Ο πολύπειρος αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ και μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κλάους Άλοφς, δεν είχε καμία αμφιβολία για την αξία του Χρήστου Τζόλη. Το ίδιο και ο τεχνικός του γερμανικου συλλόγου, Ντάνιελ Τιουν. Το μόνο που έλειπε από τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ ήταν η εμπιστοσύνη και ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής.

Ο Τζόλης χρειάστηκε 130 λεπτά στην 2. Bundesliga για να... ανεβάσει στροφές. Σε αυτό το διάστημα σημείωσε τρία γκολ στο πρωτάθλημα με αποκορύφωμα το τέρμα απέναντι στην Καρλσρούη, αλλά και ένα ακόμα γκολ στο Κύπελλο Γερμανίας κόντρα στην Ιλέρτισεν.

Στο Ντίσελντορφ πίνουν νερό στο όνομα του διεθνή εξτρέμ και ήδη γίνονται σκέψεις για ενεργοποίηση της οψιόν παραμονής του στη Φορτούνα με το αντίτιμο των 5 εκατ. ευρώ να αντιστοιχεί στη σχετική συμφωνία με τη Νόριτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίτευξη του εκπληκτικού γκολ κόντρα στην Καρλσρούη, από τα ηχεία του γηπέδου Merkur Spiel-Arena ακούγονταν η άλλοτε μεγάλη επιτυχία του Γερμανού τραγουδιστή Udo Jurgens, «Griechischer Wein» που μεταφράζεται ως «ελληνικό κρασί» προς τιμήν του Τζόλη!

«Βρίσκομαι εδώ για να σκοράρω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά για μένα, αλλά και τον σύλλογο. Είμαστε αποτελεσματικοί το τελευταίο διάστημα και υπάρχει αυτοπεποίθηση. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστά ο πρώην παίκτης των Νόριτς και Τβέντε.

Θυμηθείτε το εκπληκτικό γκολ του Χρήστου Τζόλη (1' και 55").

Διαβάστε ακόμη...