Η απάντηση Πογέτ για Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε απαντήσεις σχετικά με τις κλήσεις του στην εθνική Ελλάδας.
Πηγή: thessports.gr
Η απάντηση Πογέτ για Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ!

Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τις ερχόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO σήκωσαν μπόλικη… σκόνη. Η για την ακρίβεια, το γεγονός πως δεν κάλεσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια προκάλεσε αντιδράσεις και γέννησε ερωτήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω σε όλους πόσο καλή επίδοση έχει αυτή η ομάδα. Δύο μήνες πριν παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία, νικήσαμε, πήγαμε στη Γαλλία και παίζαμε με δέκα παίκτες και όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με εκείνο το παιχνίδι. Μου φαίνεται αρκετά παράξενη αυτή η υπόθεση, αφού ήμασταν στα θετικά και όλοι ψάχνουν τα αρνητικά πλέον.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Είχα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη, γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ τους λόγους που δεν πήρα τον Κωνσταντέλια, μίλησα μαζί τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα.

Δεν υπάρχουν προβλήματα, είναι όλοι σε πολύ καλή κατάσταση, η Εθνική είναι δέκα χρόνια εκτός μεγάλων διοργανώσεων. Στηρίξτε την εθνική και την προσπάθεια. Κοιτάζω πάντα περίπου 40 παίκτες, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Κολοβέτσιο, για τον Γούτα, για δέκα ονόματα. Η κατάσταση είναι θετική και αυτό είναι το θέμα. Υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να μένουν κατ’ ιδίαν, είναι ιδιωτικά τα θέματα. Ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος γι’ αυτά που τους είπα, το ίδιο και ο Φορτούνης. Εύχομαι να έχει μια καλή καριέρα.

Δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι για Φορτούνη και Κωνσταντέλια. Ο ΠΑΟΚ ξέρει, μπορεί και να μην είναι ικανοποιημένοι με την εξήγηση. Δεν κοιτάμε την κάθε ομάδα, αλλά το σύνολο, δε θα σας πω τώρα τους λόγους».

– Μπορεί να μας πει τους λόγους που είναι εκτός σημαντικοί παίκτες αν δεν είναι ποδοσφαιρικοί;

«Υπάρχουν αρκετοί λόγοι αν τους δούμε. Ξέρω τον τρόπο που θέλω να παίξει η ομάδα απέναντι στην Ολλανδία. Όσον αφορά τον Κωνσταντέλια θα τον δούμε σε έναν μήνα πως θα είναι όταν θα έχουμε εκείνα τα ματς».

– Τι θα ήθελε να πει στον κόσμο για να βγάλει την αρνητικότητα από την εθνική;

«Το πρώτο είναι να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Αυτό ήθελα. Ήμασταν πρώτοι στο Natiobns League, ξεκινήσαμε καλά τα προκριματικά, πιστεύω ότι ο κόσμος θα καταλάβει και θα μείνει στο πλευρό της εθνικής μας».

– Είναι το πιο κομβικό ματς στην πορεία μας αυτό με Ολλανδία;

«Ναι είναι πολύ σημαντικό. Είναι παιχνίδι – κλειδί για την Ελλάδα. Παρ’ όλο που δεν τελειώνει ο όμιλος με αυτό το ματς, είναι σημαντικό για εμάς να καταφέρουμε να φύγουμε με αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...