Περιμένει Μεϊτέ και... επιστροφές

Από sdna.gr: Σημαντική η αυριανή ημέρα για τον ΠΑΟΚ (26/8) καθώς αναμένει τον Σουαλίχο Μεϊτέ στην Θεσσαλονίκη και ενισχύεται με σημαντικές επιστροφές ενόψει Κηφισιάς.
Πηγή: sdna.gr
Περιμένει Μεϊτέ και... επιστροφές

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται καθ΄οδόν για την Θεσσαλονίκη, με την πτήση τσάρτερ του Δικεφάλου να κάνει στάση στην Μπρατισλάβα για ανεφοδιασμό. Δεδομένης της επιβάρυνσης που υπάρχει από το παιχνίδι και από το ταξίδι, δεν θα διεξαχθεί η απογευματινή προπόνηση.

Με την άφιξη της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, οι ασπρόμαυροι θα πάρουν μερικές «ανάσες», ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τουλάχιστον δύο επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του καθώς ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπολογίζονται εκ νέου από τον Ρουμάνο.

Στη συνέντευξη Τύπου, παραμονές του αγώνα με την Χαρτς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τον Άλι Σαμάτα, η κατάσταση του οποίου όμως θα «ξεκαθαρίσει» στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν από το ματς με την Κηφισιά.

Το Σάββατο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και ο Σουαλίχο Μεϊτέ προκειμένου να περάσει από ιατρικά και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο. Μία δυνατή μεταγραφική κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν θηριώδη χαφ που ήθελαν εξ αρχής πολύ! Ο 29χρονος θα αποκτηθεί ως δανεικός για μία σεζόν από την Μπενφίκα, με τους ασπρόμαυρους να διατηρούν και οψιόν αγοράς.

Ο φάκελος... Μεϊτέ άνοιξε εκ νέου το πρωί της Δευτέρας για τους επιτελείς του Δικεφάλου και κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφεραν να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους. Μία κίνηση που ταξίδεψε από την Γαλλία και την L' Equipe μέχρι την Ιταλία δεδομένου πως αγωνίστηκε σε Τορίνο, Μίλαν, Κρεμονέζε.

Διαβάστε ακόμη...