Αυξημένες επιλογές και αλλαγές

Από paok24.com: Τα δεδομένα για τον Λουτσέσκου με φόντο την Κηφισιά
Πηγή: paok24.com
Αυξημένες επιλογές και αλλαγές

Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν το non stop πρόγραμμά τους.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους το παιχνίδι της Κυριακής με την Κηφισιά (21:00) για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει αυξημένες επιλογές, σε σχέση με το χθεσινό ματς.

Τόσο ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, όσο και ο Μπάμπα Ραχμάν υπολογίζονται κανονικά, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο με απόλυτη σιγουριά και για τον Αλί Σαμάτα.

Ο Τανζανός ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ενώ από εκεί και πέρα, μοιάζει σίγουρο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικεφάλου" θα κάνει ξανά αλλαγές.

Με τη ρεβάνς με την Χαρτς να ακολουθεί αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, ο Λουτσέσκου είναι πολύ πιθανό να δώσει ανάσες σε παίκτες που είναι πιο επιβαρυμένοι, κάτι που έγινε και στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει μπροστά του ουσιαστικά μία προπόνηση αύριο για να δουλέψει με όλο το γκρουπ, καθώς σήμερα -προφανώς- υπάρχει ένα πρόγραμμα δύο ταχυτήτων.

Διαβάστε ακόμη...