5 γκολ σε 7 ημέρες: Τι κάνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Από sdna.gr  : Απίστευτα νούμερα από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σημειώνοντας 5 γκολ σε 7 ημέρες! Η αγωνιστική... έκρηξη του Σέρβου και η αποθέωση των συμπατριωτών του.
Πηγή: sdna.gr
5 γκολ σε 7 ημέρες: Τι κάνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΟΚ είχε την υπογραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος οδήγησε τον Δικέφαλο σε μια σημαντική νίκη μέσα στο Εδιμβούργο κόντρα στην Χαρτς με 2-1.

Προσέξτε, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Στέφαν Σβαμπ για το 1-1 μέσα σε τέσσερα λεπτά, είχε δύο τελικές εντός εστίας και από την αρχή έδειχνε απειλητικές διαθέσεις απέναντι στην Χαρτς και μάλιστα σε σημεία του αγώνα που η επιθετική γραμμή του Δικεφάλου έδειξε να «χωλαίνει».

Το καλύτερο δε το κράτησε για το τέλος... Με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά των Σκωτσέζων και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (31/8) στην Τούμπα.

Με το γκολ στην Σκωτία, o Αντρίγια έφτασε τα πέντε τέρματα. Το πιο εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι πως τα πέτυχε σε διάστημα επτά ημερών: Δύο στη ρεβάνς με την Χάιντουκ, δύο με Αστέρα Τρίπολης και ένα με Χαρτς, ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Η αγωνιστική έκρηξη του Σέρβου μεσοεπιθετικού την φετινή σεζόν αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι την περσινή σεζόν (σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) είχε συνολικά επτά γκολ και έξι ασίστ. Προφανώς μία τέτοια εκκίνηση και με δεδομένο πως μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, «προκαλεί» σκέψεις ανανέωσής του εντός του Δικεφάλου.

Με τη σειρά τους, τα ΜΜΕ της Σερβίας υποκλίνονται στον συμπατριώτη τους, κάνοντας λόγο για τον «ήρωα» του ΠΑΟΚ:

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο ήρωας του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Σέρβος επέβαλλε την τάξη στην Σκωτία και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κέρδισαν με σκορ 2-1 την Χαρτς στα Play Off των προκριματικών του Conference League. Ήρωας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν και πάλι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με γκολ στο 75' έφερε τον θρίαμβο για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...