Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» ο Γιαξής!

Από paok24.com:Τον Ιούλιο του 2018 ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον 17χρονο -τότε- ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κυριάκο Γιαξή ο οποίος ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και των ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: paok24.com
Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» ο Γιαξής!

Ο Γιαξής ξεπετάχτηκε στα μέσα της προηγούμενης περιόδου αγωνιζόμενος στον Πανσερραϊκό κάνοντας ντεμπούτο με την ομάδα των Σερρών στις 25 Νοεμβρίου 2017. Τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τον έκανε δικό του προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο ενώ αρχικά θα ενταχθεί στην Κ19 των «ασπρόμαυρων».

Μετά από μία τετραετία στην Κ19 του ΠΑΟΚ, την σεζόν 2021-22 ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που ενσωματώθηκαν στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στην Super League 2, όντας μάλιστα εκ των αρχηγών! Μέσα σε δύο χρόνια σημείωσε 36 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ Β, ενώ φέτος επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να ταξιδέψει με την ανδρική ομάδα στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νεαρός μέσος πήρε συμμετοχές σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια περιμένοντας ωστόσο την... στιγμή του σε κάποια επίσημη αναμέτρηση. Αυτή ήρθε χθες κι αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, αυτό είναι πως την χθεσινή ημέρα θα την θυμάται για όλη του την ζωή, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου στο 85ο λεπτό τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Στέφαν Σβαμπ, σε μία στιγμή που θα χαραχθεί με ανεξίτηλο τρόπο στη μνήμη του 22χρονου κεντρικού μέσου.

Διαβάστε ακόμη...